De diensten van Kubus elektrotechniek in Zaandam

Kubus Elektrotechniek in Zaandam voert totale elektrotechnische installaties uit voor aannemers, bedrijven, gemeentes en particulieren in zo'n 80 kilometer rondom Zaandam.

Toegangstechniek

Tot onze specialismen behoort toegangstechniek. Wij installeren deurintercom installaties en camerabewaking voor binnenshuis en buitenshuis.

Domotica

De techniek staat niet stil. Er komen steeds meer mogelijkheden met domotica. Dit voeren wij graag voor u uit. U kunt hierbij denken aan nuttige zaken als het via een app bedienen van de verwarming, het op afstand aanzetten van een koffiezetapparaat, het openen en sluiten van de gordijnen, aan- en uitschakelen van individuele lampen of het neerlaten van de zonwering. Domotica kan het leven gemakkelijker en aangenamer maken, vandaar dat wij hier zeer enthousiast over zijn en deze passie graag met u willen delen door het installeren van de benodigdheden.

Domotica
Gebouw staatsbosbeheer
Marokaans consulaat
Noodverlichting

Brandmeld-
installaties

Ook installeren wij betrouwbare brandmeldinstallaties. De veiligheid in een pand valt of staat mede met een tijdige melding van een ontstane brand. Dan wilt u kunnen vertrouwen op een tijdige melding. Dit kan het verschil betekenen tussen tijdige ontruiming en ernstige schade en menselijk leed. Wij monteren kwalitatief hoogstaande installaties. Als deze gecombineerd worden met de juiste blusapparatuur, signalisaties en vluchtroutes door derden dan heeft u een optimale bescherming tegen brand.

Noodverlichtings-
installaties

Om vluchtroutes te verlichten als de reguliere stroomvoorziening uitvalt installeren wij noodverlichtingsinstallaties. In geval van calamiteiten zijn deze onmisbaar zodat iedereen de juiste weg kan vinden om een pand te verlaten.

Laadpalen

voor elektrische auto's

Uit milieuoverwegingen zijn elektrische auto's een goed alternatief voor voertuigen die brandstof verbruiken. Onze natuurlijke grondstoffen zijn tenslotte niet onuitputtelijk. Om de elektrische voertuigen op te laden plaatsen wij laadpalen bij zowel particulieren als bedrijven.

Datatechniek netwerken

Ook hebben wij ons gespecialiseerd in de aanleg van datatechniek netwerken.

24/7 service ingeval van calamiteiten

Mocht zich een storing voordoen in een installatie die niet op een later tijdstip kan worden verholpen en direct ingrijpen nodig maakt, dan kunt u een beroep doen op onze 24-uurs storingservice. Hiervoor kunt u ons 24 uur per dag, zeven dagen per week bereiken. Wij komen dan direct in actie om de installatie weer compleet te laten functioneren.

Vraag een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN?

Wilt u graag weten hoe wij u van dienst kunnen zijn en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden die wij als elektrotechnisch expert bieden